Мъж издъхна на гара ден след смъртта на брат си

линейка

62-годишен кюстендилец издъхна на жп гарата в областния град ден след кончината на брат си. Нелепата драма се разиграва в ранния следобед на четвъртък, когато случайни минувачи подават сигнал на телефон 112. Трупът на мъжа е видян и от работещите в системата, които са останали втрещени от случилото се. Безжизненото тяло на кюстендилеца най-вероятно е стояло поне един ден в района, тъй като мъжът не е присъствал и на погребението на брат си, пише в днешния си брой вестник „Монитор“.

„Много тежка драма. За два дни и двамата братя се споминаха. Чухме, че семейството се притеснило, след като човекът не присъствал на погребението. Не знаем обаче дали е бил обявен за издирване“, коментираха свидетели на случилото се. На мястото на инцидента беше направен оглед от криминалисти. Пристигна и екип на Спешен център, който констатира смъртта на мъжа. Според медиците най-вероятната причина е инфаркт.

И двамата братя са живели в близко до града село. Имали са прекрасни взаимоотношения, твърдят хора от гарата в Кюстендил. Мъжете често пътували и до областния град, за да си напазаруват.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене