Деня на будителите празнуваха заедно деца, учители и родители в ЦДГ „Слънце” в Гоце Делчев

main_b

снимки: ЦДГ „Слънце“ – Гоце Делчев

more_1_b

Денят на народните будителите бе тържествено отбелязан днес от децата от групата „Шоколадови мечета“ в ЦДГ „Слънце“ в Гоце Делчев.

Учители, родители и главните действащи лица – децата, си спретнаха невероятен празник в навечерието на 1 ноември.

Под ръководството на двете им обичани учителки, децата с патриотични песни, стихове и развети трибагреници, демонстрираха своята почит, уважение и преклонение пред народните будители.

more_3_b

Малчуганите успяха да придадат празничния дух и на майките си, които, въоръжени с фотоапарати, запечатаха паметното тържество на децата си.

ЦДГ „Слънце“ в Гоце Делчев е известна в града и региона с това, че основният акцент на учителите и ръководния състав са националните празници. Децата от малки се възпитават в патриотичен дух и почитане на всички национални и християнски празници.

more_2_b

Тържествено в неврокопската детска градина празнуват заедно и всеки свой рожден ден, което прави празничната обстановка почти ежедневна.

more_4_b

Родителите днес за пореден път изказаха своите благодарности към учителите за грижите и  доброто възпитание, които получават децата им в ЦДГ „Слънче“. На целия колектив и на децата те пожелаха освен да са здрави, да останат пазители на българското и все така да ги радват с изявите си.

INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене