Красавицата с петрчки корен Диди Янева пропуска началото на учебната година в Германия, за да представи България на световния конкурс Super Model Universe 2014

50332-632x358

Красавицата с петрички корен Диди Янева отложи временно пътуването си за Германия, където, както „Струма“ писа, е приета в престижен университет, специалност „Фармация”, за да представи България на световния конкурс Super Model Universe 2014.

„Трябваше да замина за Германия сега, през месец октомври. Отлагам временно заминаването, тъй като на мен се падна честта да преставя страната на световния конкурс Super Model Universe 2014. Много съм щастлива и развълнувана, че имам тази чест, след като преди това спечелих други няколко престижни конкурси за красота и фотомодел”, заяви петричанката, която от години живее в София.

„Този конкурс е създаден с идеята да се представят нови модели на световния подиум, той ще се проведе в София от 5 до 9 ноември. След него заминавам за Германия, уведомен е университетът за причините за закъснението, имам тяхното разрешение”, каза за „Струма“ по телефона Диди Янева.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене