„Министър за един ден” – премиера в разгара на предизборната кампания

d46a5131c2d94d07d6005b7b98aba6ca_LБлагоевградски младежки театър с нова премиера – „Министър за един ден”. Политическата сатира ще бъде представена пред публиката премиерно на 18.септември от 19:00.

Режисурата и сценичният вариант на компилацията по текстове от „Големанов” на Ст. Л. Костов и от „Г-жа Министершата” на Б. Нушич са дело на Бранимир Митов, създател на Благоевградски младежки театър.

Един спектакъл, особено поучителен за кандидат-депутати и кандидат-министри;

Един спектакъл с премиера в предизборно време;

Един спектакъл, игран от млади таланти-театрали;

Един спектакъл, по-реален и по-истински от този, който гледаме по телевизията от 5.септември до 4.октомври!

Постановката е разработена за 5-годишния юбилей на Благоевградски Младежки Театър.

В „Министър за един ден” участват Пролет Трифонова, позната в различни роли на постановки от репертоара на Благоевградски младежки театър, Валентин Гошев, познат от малкия екран като таткото на Коцето в комедията „Домашен арест” и не само, както и талантите от Актьорската школа на Благоевградски младежки театър, тинейджърите Александър Карасански, познат вече на публиката като Ромео от „Ромео и Жулиета”, Елена Лазова – от групата на демоните в „Ромео и Жулиета”, Ана Мария Никова – дойката от „Ромео и Жулиета”, Стефан Николов – брат Лоренцо от „Ромео и Жулиета”, талантът, който представи Благоевград и България на конкурс по литературно четене в Русия. Порасналите деца и усъвършенствани театрални таланти, които впечатлиха журито и взеха куп награди от детския театрален фестивал „Талантино” в Благоевград в началото на лятото.

Постановката „Министър за един ден” се реализира с медийното партньорство на Агенция.БГ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене