Мая Манолова регистрира листата на „БСП-лява България“ в Кюстендил

more_2_b„БСП – лява България“ регистрира листата си в Районната избирателна комисия в Кюстендил. Документите бяха внесени от кандидат-депутатите Хари Златанов, Иван Андонов и Мая Манолова.

„Тръгваме със самочувствието на победители, защото БСП винаги е била първа политическа сила. Нашата кампания ще бъде позитивна и ще повторим още веднъж, че правителството с мандата на БСП направи много за Кюстендил. Целият град се промени – улици, тротоари, детски  площадки. Бяха реализирани е редица други проекти “, коментира минути след регистрацията водачът на листата Мая Манолова. Тя беше категорична, че има проекти, които все още не са осъществени.

„Определям като най-важна работата ни, свързана с една сериозна инвестиция на австрийска фирма. Става въпрос за завод, който ще подсигури над 1000 работни места и инвестиция за 20 млн. лв. Имахме и много планове, свързани с публичната инвестиционна програма за следващата година. Предвиждахме и финансиране от държавата за довършване на здравния център и на други важни проекти за цялата област. Ако кюстендилци ни гласуват доверие, ще продължим да работим в тази насока “, категорична беше Манолова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене