Николина Чакърдъкова: Направили сме прекрасен проект със здрави основи за красива къща, търсим строители!

чакърдъкова

На пресконференция днес в Благоевград бяха представени кандидатите за народни представители от АБВ за 43-тото Народно събрание от Първи многомандатен избирателен район. Водач на листата е Николина Чакърдъкова. Кандидатите бяха представени от председателя на предизборния щаб Васил Циров.
– /Николина Чакърдъкова/ „Алтернатива за българско възраждане” е нещо хубаво, за което аз мечтаех. Група съмишленици – хора, които жадуваме за промяна, не само жадуваме, но и ще работим за нея. Група хора, които вече са нетърпими към всичко това, което се случва в България. Тази група от съмишленици не мечтаят просто ей така, а денонощно работят за промяната и как да се случват нещата. Можем да се похвалим, че сме първите, които сме готови вече и с предизборна програма и с план на къде да върви държавата, след колко години горе-долу ще бъдем добре или, както аз обичам да го казвам, направили сме прекрасен проект със здрави основи за красива къща, търсим строители, хора които са готови да построим тази красива къща, хубав дом, за да живеем малко по-щастливо.
– /Васил Циров/ Около 27% от кандидатите са така наречената младежка възраст до 35 години, 58% са до 50 години и само 15% са над 50 години. Ние сме се разбрали, че ще се ползва ентусиазма на младите, опитът на по-възрастните и волята на тези, които могат да променят нещата, а това са хората в активна възраст. Образователната структура също е много хубава – 68% са с висше образование, около 40% от листата са жени. Оказа се, че жените са малко по-борбени от нас, защото майките, жените са тези, които усещат първи проблемите на обществото. Мъжете са тези, които трябва да ги разрешават. Няма нито един кандидат, който да е спуснат от някъде – нито един.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене