Ексклузивно! Окончателно – Кирил Добрев напуска парламентарната дейност!

Кирил Добрев“Приключвам с парламентарната дейност” –категоричен бе пред местната медия роденият в Гоце Делчев досегашен депутат от БСП Кирил Добрев.

Поставянето на Корнелия Нинова като водач на листата за София – област, е причина за реакцията му.

„Отказвам се от парламентарна дейност, но не и от партийната си работа като член на Националния съвет на БСП и на Националния предизборен щаб. За парламента отстъпвам място на „новите” лица – лицата на „промяната” Георги Божинов, Димитър Дъбов и Янаки Стоилов”, каза Добрев.

Благоевградска област иска Корнелия Нинова, която получи най-много номинации, но въпреки това централното ръководство на червените държи водач на листата да бъде бившия външен министър Кристиян Вигенин.

В София – област е обратното: Нинова е получила 12 номинации за водач от общинските организации в София-област, докато номинациите за Добрев са били 18. Затова той е очаквал да бъде водач на листата в региона. Оказва се, че интригата надхвърля Благоевградска област. На 26 август, на Национален съвет на БСП се очаква окончателно решение затова кой ще оглави  листата в Благоевградски МИР.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене