Цветан Кавраков с нов шедьовър

Самордният  талант от Сатовча ,Цветан Кавраков   нарисува уникална картина от пясък  на една от най-бляскавите звезди на българския музикален небосклон-  любимата му певица Рени.

С ново творение блесна тези дни самородният талант  от Сатовча Цветан Кавраков . Поредната му уникална творба е картина от пясък на любимата певица на него и семейството gaziantep escort му  Рени .Картината от пясък на Рени е  поредната невероятна творба на сатовчанския  самоук  художник .

За прекрасната българска певица  Рени , знаем ,че тя  се занимава  с музика от съвсем малка. Свири на цигулка, но още тогава пеенето я привлича много повече и заявява на родителите си, че ще стане певица. След като завършва училище, известно време е беквокалистка на дует „Ритон”. Рени работи паралелно в България и Сърбия а песента й „Влюбих се опасно”  става  тотален хит. Почти всички нейни песни  се превръщат в хитове и любими за мнгобройните й почитатели сред които е  Цветан Кавраков и неговото семейство . Именно тази му любов и възхита от хубавите песни на Рени го подтиква да направи и той поредният си хит – уникално сполучливата картината от пясък на Рени .

Днес  рисуването продължава да е също най-голямото щастие за Цветан , той твори с много любов и талант над картините си  от пясък, с които помага на семейството си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене