Мрежата кипна заради мистериозното изчезване на дупничанина Янек Миланов

Потребителите във фейсбук групата „Къде е Янек“ започват „масова акция“ срещу Васил Капланов 

Мрежата кипна заради мистериозното изчезване на дупничанина Янек Миланов. Във фейсбук групата започна „масова акция“ срещу Васил Капланов – Каплата, който е основен заподозрян за мистерията с Янек.

„Васката Капланов, #къдееянек?! Всеки съпричастен със случая, може да сподели това на стената си и на стената на групата. Благодаря за подкрепата!“, написа братът на Янек – Марио Миланов, във фейбуск групата „Къде е Янек?!“.

Под поста му и в отделни публикации редица хора започнаха да издирват Каплата, за да му зададат лично и онлайн въпроса за изчезването на Янек.

Мнозина гневни потребители се канеха с физическа саморазправа с Капланов, а на прицел попадна и жена му – Петя, която имала връзка с Янек и също бе на няколко пъти привиквана от разследващите, за да дава показания.

„Васката Капланов, къде е Янек!?!?! #КъдееЯнек?! #WhereisYanek?!?“, пише Златина Узунова, която допълва: „Не вярвам, че е мъртъв за вас не знам. Това чучело, дет не могло да опази жена си все си мисля, че е искал да го гледа как се мъчи. Дано да съм права и намерите Янек скоро а господин мутрата да си плати и лихвите“.

„Такива трябва трепане до девето коляно“, заканва се Георги Георгиев по адрес на Каплата.

„С постоянен тормоз над Капланов в реалния живот може и да изтрещи… но трябва организирано, ако го пуснат, един го пита къде е Янек, друг снима, 3ти и 4ти са готови да се намесят физически.

Трябва да разбере, че един човек не е по силен от цял град и ако групово го тормозим и не ни е страх (той все пак няма да избие цял град) може и да постигнем някакъв успех“, казва път Александре Борисов.

„Петя Капланова, къде е Янек?“;  „Капла ако не знаеш #кадееянек# кажи на кой си го предал!!!“; „ИСКАМ ПРОФИЛА НА КАПЛАНОВ МОЛЯ В ФЕИЗБУК!И ЩЕ ГО ПОПИТАМ ДИРЕКТНО КЪДЕ Е ЯНЕК?????МОЛЯ??“; „Еиии капло ти си едно голямо нищо.ЗАПОМНИ ГО ДОБРЕ ….КЪДЕ Е ЯНЕК?????“ – това са само малка част от постовете, които заливат социалната мрежа.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене