Ужас в Югозапада! Вещица обикаля и плаши децата

Жена, облечена цялата в черно, стряска в тъмното деца и възрастни в Радомир, съобщи Za Pernik. За това споделят очевидци, които са имали нещастието да я срещнат. Жената се разхожда облечена в черно от горе до долу, свети с фенерче, прави резки движения и се смее на висок глас като вещица.

Селина Димирова разказва две случки с „лудата жена“, за която се носи слух, че се облича в черно като монахиня и че гони деца и плаши хората.

„Онзи ден, докато си търсех ключовете пред нас, я видях – освети пътя си с фенерче и след това светна към себе си и я видях. Тя забърза крачката, изкара ми буквално ангелите. Нямах нищо в мен за самозащита, а и да видиш някой такъв ненормалник е стресиращо. Днес преди 20 минути тъкмо си отключвах входа и чух викове, този път беше по-далеч от мен, но като се обърнах, я видях. Тресеше се цялата в едни храсти по-надолу от блока ми, след това чух смях, и то зловещ. Тръгна да върви, но аз влязох във входа и пъхнах ключа в ключалката. Добре, че бях бърза. Правете си сметка! Пазете децата си и пазете и себе си!“.

Според други хора от Радомир пък жената в черно е психично болна. Има и предположения, че въпросната монахиня всъщност е мъж, който се преоблича като жена и се крие по храстите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене