Кметът на Сатовча с апел заради COVID-19: Носете маски, пазете дистанция!

Кметът на община Сатовча – д-р Арбен Мименов, отправи апел към жителите и гостите да спазват мерките срещу разпространението на коронавируса. Управникът се обръща към гражданите от името на Общинския кризисен щаб с тревога и загриженост. Апелът е стриктно да се спазват обявените мерки срещу разпространението на COVID-19  на територията на община Сатовча и страната.

Наблюдава се масово неглижиране и неспазване на въведените противоепидемични мерки не се носят предпазни маски в затворени помещения – административни сгради, работни помещения, магазини, аптеки и други, както и струпване на хора, без да спазват задължителната дистанция.

„Предвид на завишения брой заболели на територията на община Сатовча, призоваваме собствениците на магазини и други търговски обекти да следят за спазването на разпоредбите, защото това е изключително важно, за да не се допусне още по-широко разпространение на коронавируса в общината. Носете предпазни маски! Спазвайте дистанция помежду си! Избягвайте масови събирания! Моля, бъдете отговорни към себе си и към хората около вас!”, апелира кметът Мименов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене