Кирил Добрев има модерна визия за БСП

Наближава време за избор, така че ще аргументирам своя накратко. Ясно е, че Кирил Добрев е родом от Гоце Делчев и, за разлика от други, е горд от това, макар да е национална фигура. Видяхме го за пореден път, след като избра двора на бащината си къща, за да открие кампанията си.

Дълбоко искрен акт, присъщ за един дълбоко искрен човек. Жалко е за тези, които не са го разбрали. А за онези, които нападат: първо – това е вътрешнопартиен избор, в който врагове не виждам, а само достойни опоненти, сред които ние като съпартийци с право на свободен вот и собствена гледна точка можем да изберем, и второ – безгрешни хора няма.

Всъщност, основното, заради което подкрепям Кирил Добрев, е именно различната гледна точка и модерната му визия за БСП.

Точно той е един от „виновниците“ за създаване на Младежко обединение в БСП, съвременна платформа за реализация на идеите и ентусиазма на младите хора, от първите поколения на което имах честта да бъда, защото да членуваш в БСП и да работиш безкористно за хората е чест и кауза. Кауза, която Кирил Добрев винаги е отстоявал и съм убеден, че ще го прави до край. А до тогава – с кецовете напред!

Автор: Димитър Бояджиев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене