Трима от талантите на „Родопи“Сатовча са сред харесаните за школата на гранда на българския футбол- ЦСКА

Страхотна е новината  ,че трима от футболните таланти на „Родопи“Сатовча са сред харесаните за школата на гранда на българския футбол- ЦСКА.

Харесаните за школата на тима от „Борисовата градина“ са родените през 2008 г. Веселин Тундаров и Даниел Камбошев и с година по-големият от тях Владимир Камбошев.

Сатовчанските футболни надежди впечатлиха главния скаут и административен директор

на академията на ЦСКА Калоян Дюлгеров, който присъства на тристранния турнир в Бачево с участието на сатовчанци, ФК „Орлета“ и

домакините, водени от Спас Манушкин.

В надпреварата избраниците на треньора на талантите от сатовчанско Бисер Влайков завършиха на второто място след загубата с 1:3 от местните си връстници в мач, в който удариха две греди.

Във втората си среща обаче те бяха безапелационни срещу „Орлета“, като разликата в класите се изрази във внушителния резултат от

7:0.

Показател за огромния талант,който притежават младите спортисти е факта, че административния  директор

на академията на ЦСКА Калоян Дюлгеров,е в постоянен контакт с „Родопи“ Сатовча, като настоява децата задължително  и в най-кратки срокове да преминат в ЦСКА.

Това  кара всички жители на община Сатовча да се гордеят и пожелават на младите и талантливи футболисти  успех, и да се превърнат в  истински легенди на българския и световния футбол. Поздравления и за треньора на младите футболисти, който показва, че си е свършил

работа професионално.

В тази  връзка , Община Сатовча и в частност

кмета  Арбен Мименов поздравява децата за постигнатия  успех  и им пожелава здраве и усърдни тренировки, които неминуемо ще им донесат желаните от всички  успех и  прослава на родния край.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене