Провеждат информационна кампания за ползите от разделното събиране и компостирането утре

Утре на площада в Симитли от 10 часа ще проведат информационна кампания за ползите от разделното събиране и компостирането. Събитието ще се проведе в отворена, неформална форма с възможност за коментари, въпроси и дискусии от граждани, специалисти, представители на различни институции и медии, относно параметрите на проекта и ефекта от реализацията му за местните общности.

Кампанията ще се проведе с цел популяризиране дейностите по проект № BG16M1OP002-2.002-0017 „Проектиране и изграждане на допълнителна инфраструктура /инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и/или зелени отпадъци/ за развитие на регионалната система за управление на отпадъците на регион Благоевград, включващ общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево“, поставените целите, очакваните резултати и приноса на финансиращите институции.

По време на информационната среща ще бъдат взети всички противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на коронавирусна инфекция, съгласно указанията на МЗ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене