Щерката на Брат Галев върти бизнес за милиони

Солиден собствен бизнес върти във Великобритания дъщерята на издирвания мафиот Пламен Галев.  Той и другаря му от тандема Братя Галеви – Ангел Христов се издирват от Интерпол вече шест години, за да лежат в затвора за рекет.

27-годишна  Светослава Галева отскоро е собственик и директор на фирма със седалище в Лондон. Според британските фирми регистрирането от милионерската наследничка дружество се занимава с производство на безалкохолни напитки. От портфолиото на фирмата става ясно,  че под ръководството на младата шефка компанията произвежда и бутилира минерална вода. Седалището  на дружествен се намира в североизточна Англия, в  градчето Тонбридж. Районът е привлекателна туристическа дестинация заради хилядолетната си история и лековити води. Вероятно заради този природен ресурс Светослава Галева избрала мястото като отправна точка на новия бизнес. В името на дружество наследницата на Галеви използвала своите инициали SPG –  Светослава Пламенова Галева.

Напук на очакванията, че Галева ще харчи милионите на баща си по купони и пътешествия тя предпочита сама да изкарва пари и предприема стъпка в тази посока. След завършване на университета в Лондон преди три години момичето отваря първата си SPG Partners. Дейността на дружеството е насочена към богати клиенти, които имат нужда от консултантски услуги как да инвестират и умножат капиталите си, пише “България Днес”

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене