Красиви и удовлетворени минаха по червената пътека абитуриентите от Рибново , кмета на общината Феим Иса пое разходите по бала и обеща на всеки приет студент от випуск 2020 да плати първите семестриални такси

Невероятно изживяване както за абитуриенти и учители така и за цялото село Рибново бе тазгодишното изпращане на красивите абитуриенти от випуск 2020  към  своят незабравим за цял живот абитуриентски бал.

По червената пътека  като истински звезди преминаха двойките абитуриенти под бурните  аплодисменти на близки , приятели и  роднини  както и на цялото село Рибново което излиза традиционно да изпрати и да се порадва на поредният завършващ средното си образование випуск в местното СУ „ Йордан Йовков“ .

Изненадите не закъсняха и в ресторант „Барото“ където собствениците се бяха постарали да осигурят на празнуващите  приказна обстановка от която всички останаха възхитени  и която обстановка помогна както за самочувствието така и за невероятната и незабравима вечер на випуск 2020.

Освен учителите и директора на школото Манчо Джуркин , вечерта бе белязана и с  гости   които уважиха и поздравиха  абитуриентите и техните преподаватели .

 

 

Гости на  уникалният абитуриентски бал на Златния випуск 2020 бяха  кмета на община Гърмен Феим Иса и кметовете на  Рибново  и Осиково – Мустафа Иса и Фикрет Байрямов.

Прочувствената реч  на кмета на общината Феим Иса  бе бурно  аплодирана от всички. Абитуриентите в знак на признателност и уважение станаха на крака, като чуха, че общинският кмет Феим Иса не само им подарява  сумата от 2000 лева да си покрият разходите за вечерта, но и им обеща тържествено и пред всички присъстващи , че  на всеки  приет  студент от випуска ,той  ще  плати  първата семестриална такса в университета. Така голямата и незабравима бална вечер  стана още по емоционална и специална . Емоционалните и прощални  речи на учители и класният им ръководител предизвикаха сълзи и обещания  че пак ще се срещнат след 10 години  и пак ще бъдат заедно като на първата им абитуриентска .

В големият купон и танците на дансинга  който буквално прегря  се включиха  всички учители и абитуриенти които се веселиха и забавляваха заедно в красивия комплекс „Барото“ до малките часове на нощта .

Абитуриентите от випуск 2020 благодариха от сърце на Фото студио“ ДАНАЯ“ за  превъзходните снимки и уловените приятни моменти а  ТОП Преса благодари  на учителят Ибрахим Кадриев който ни предостави снимки от личният си албум  за настоящият материал .

Само след дни абитуриентите от випуск 2020 в Рибново  ги очаква и една супер приятна екскурзия и емоционална ваканция в курорта Мармарис- Турция.

Бъдете живи и здрави млади хора , гребете с пълни шепи само доброто от живота  което да е ваш  вечен пътеводител !!  Топ Преса !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене