Двама от „Пирин“ под въпрос за първия мач в „Б“ група утре

пирин благоевград

Двама футболисти на „Пирин“ Благоевград до последно ще са под въпрос за първия мач на отбора в „Б“ група утре. Драги Коцев и Румен Сандев все още не могат да се възстановят от травмите си и е по-вероятно да пропуснат съботния мач. И двамата получиха своите контузии в предсезонните контроли и наставникът Йордан Самоковлийски опита различни варианти, така че липсата им едва ли ще се усети осезаемо.
„Направихме много добра селекция и много добра подготовка. Само двама футболисти са над 30 години. Запазихме състава си от миналата година, така че има отбор с бъдеще“, коментира Йордан Самоковлийски на днешния си брифинг на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.
„Пирин“ Благоевград няма да има проблеми с четиримата задължителни младежи до 23 години в състава, тъй като отборът разполага с Тони Тасев, Димитър Благов, Любослав Войнов, Стилян Николов, Томислав Павлов и още няколко момчета като избор за треньора.
Самоковлийски бе категоричен, че по никакъв начин футболистите му няма да подценят съперника.
„Няма никакъв шанс да подценим „Ботев“ Гълъбово. Познаваме и силните, и слабите им страни, и сме пределно мобилизирани“, каза старши-треньорът.
Мачът на „Пирин“ с „Ботев“ Гълъбово е първият от четирите срещи, които ще се играят на осветление на стадион „Христо Ботев“. Цената на билетите и за този сезон се запазва – 2 лв. продължава и продажбата на абонаментни карти за домакинските мачове на „орлетата“ на цена от 25 лв.
Дългоочакваното завръщане на „Пирин“ Благоевград в професионалния футбол ще бъде утре. Срещата срещу „Ботев“ Гълъбово е с начален час 19:30 часа. За достъп до стадиона ще бъдат отворени 3 входа – един от към „Владишкото” и два при главния вход. През служебния вход ще бъдат допускани само хора със служебен пропуск или журналистическа карта.
Продължава и кампанията за набиране на средства за пострадалата спортистка Вени-Дона Сърбинска, като за целта отново ще бъдат поставени кутии-каси пред главния вход и централния сектор.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене