Надежда Иванова: Не съм типичната “кифла”, искам просто да бъда успяла жена.

LicaOtIugozapada

Надежда Иванова е родена в град Хасково. Тя е на 22 години, средното си образование завършва в родния си град, специалност строителство и архитектура. В момента е четвърта година студентка в Югозападния университет в Благоевград.

Nadejda-3

Представи се на читателите на Топ Преса
– Аз по нищо не се различавам от останалите момичета. Обичам да се забавлявам, да съм обградена с приятели. Като цяло, аз съм много забавен и позитивен човек. Обичам да следвам мечтите си, доста силна и борбена личност съм все пак съм зодия лъв. Знам какво искам от живота и смело се боря за да го постигна. Аз съм едно обикновено момиче, което се мъчи да успее в живота, да постигне целите които е поставила пред себе си, да следва мечтите си да се бори и да отстоява идеалите си. Аз не съм типичната “кифла”. Моите мечти не свършват до там да съм блян за много мъже, аз искам просто да бъда успяла жена.

Защо избра да продължиш образованието си в Благоевград?
– Решението ми да уча в Благоевград, беше взето доста преди да завърша средното образование. Помня, че бях в осми клас, когато дойдох на екскурзия в Благоевград и просто беше любов от пръв поглед. Много ми хареса града и си помислих, че когато стана студентка, ще уча тук. След средното ми образование кандидатствах в Пловдив и София, но привързаността ми към този град надделя. Много съм доволна от избора си и се радвам, че дойдох да уча тук.

В какви конкурси си участвала?
– Участвала съм в “Мис Югозападна България” и “Мис Пирин фолк Сандански”. Имам няколко професионални фотосесий в периода 2012-2013г. През 2013 станах фотомодел на Югозапада България, както и Лице на община Благоевград. В последните няколко месеца съм настрана от светския живот и конкурсите за красота, но това не значи че съм се отказа.

Nadejda

В този ред на мисли считаш ли себе си за красива и получаваш ли често комплименти?
– Красотата е качество, което всяка жена би желала да притежава. Да мисля, че притежавам достатъчно харизма да нарека себе си красиво момиче.Но преди всичко оставям околните да преценят, не обичам да се самоизтъквам. Да получавам комплименти и съм искрено благодарна, че хората откриват красотата в мен. Коя жена не обича комплименти, особено ако ги получава от любимия мъж.

Има ли мъж в живота ти или тепърва очакваш принца от мечтите си?
– Ох, нещата при мен са много сложни, не искам да говоря за мъже не очаквам нищо. Отдавна разбрах, че принцовете са само в приказките. Не искам да се доверявам, не искам да страдам, не искам да се разочаровам. Ще прекъсна темата за мъжете до тук. Наистина на този етап не искам да говоря за мъже. Ха-ха-ха лято е, нека бъдем по – ведри.

Какво те прави щастлива?
– Чувствам се щастлива, когато съм обградена от любимите ми хора. Когато съм с приятели и купонясвам, но най-вече когато пътувам. Волна по душа личност съм обичам свободата. Лично мен малките неща ме правят щастлива, а под малки неща имам в предвид, че за мен материалното не е от значение. Държа много повече на чисто човешките качества. Милият жест и факта, че някои ме обича би ме направила много по-щастлива, отколкото поредния подарък подарен от някои ухажор.

Какво обичаш да правиш през свободното си време?
– Тези моменти са ми много скъпи, много рядко отделям време за себе си. Обичам да спя до късно. Да отида на спортната площадка да тренирам, да се поглезя в някой салон за красота, да клюкарствам с приятелки (ха-ха-ха типично женски неща). Обичам да гледам филми, да слушам музика. Ако съм си в Хасково да звънна на приятелки те винаги намират какво да правим в повечето случаи обикаляме магазините (усмихва се). Свободното ми време тази година сигурно, ще стане дефицит предстоят ми държавни изпити. Искам да започна да уча интензивно английски език. Имам планове да уча в чужбина. Тази година, ще си взема довиждане със студентския живот и трябва да мисля за в бъдещето си.

Спортуваш ли?
– Да обичам много да спортувам. Винаги, когато имам възможност съм на някоя площадка или стадион. Не обичам много фитнес залите. Предпочитам да спортувам навън, това ме освежава. През последните две години разбрах, че хубавото тяло се постига със спорт, а не чрез диети и гладуване. Обичам да бягам особено в парк Бачиново. Правя го няколко пъти в седмицата, а през зимата ходя на фитнес.

Били променила нещо в себе си?
– На този етап от живота си не, но знае ли човек . Ако мога да променя нещо у себе си, то това би било характера ми. Имам доста сприхав и властен нрав, все пак съм зодия лъв. Много от мъжете се плащат от характера ми, защото съм независима и своенравна. Не търпя критика, което понякога ми създава големи проблеми. Относно тялото и лицето си мисля, че съм още млада и нямам нужда от помощта на пластичната хирургия. След 40 ще му мисля.

Какво мислиш за пластичната хирургия?
– Не съм против, ако тя е за да изглади някои несъвършенства по тялото и лицето. Последно време забелязвам, че много от девойките прекаляват и това от страни изглежда плашещо. Нека всяко нещо си има мярка и да се прави само по необходимост.

Какви са ти плановете за в бъдеще?
– Искам, преди всичко да завърша висшето си образование. Надявам се за в бъдеще да работя по специалността си. Имам планове и да уча магистратура, но къде още не съм решила. Мисля отново да продължа работата си, като модел. Не обичам да си правя много планове, защото не винаги човек съумява да ги изпълни. Сега е лято и единствения ми план е свързан с почивка и море (Ха-ха-ха)

За повечето модели и манекени се говори, че са глупави златотърсачки?
– Всички сме различни. Всеки определя сам за себе си приоритетите си. В живота за някои тези приоритети се базират единствено и само до финансова стабилност, без да се влага много смисъл в начина на постигането й. Да си златотърсачка стана нарицателно за много момичета, които търсят лесния начин към успеха. Ако успех, изобщо може да се нарече факта, че си под крилото на някои с дебела пачка. Аз лично не попадам в тази група, защото отдавна съм разбрала, че не всичко трябва да е на всяка цена, че не парите са фактор ,които те прави щастлив. Да те са важни, но не са всичко .

Какво ще пожелаеш на читателите на ТОП ПРЕСА?
– Искам да им пожелая да си изкарат много щуро и купонджийско лято.
Да имат много поводи за усмивки. Да се радват на живота, да се обичат и да бъдат обичани. Следвайте мечтите си. Гледайте на живота по-ведро, и не забравяйте да бъдете себе си. Весело и усмихнато лято от мен.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене