Шофьорът, блъснал жена в Самоков – стар познайник на полицията

Скандален инцидент на пътя в Самоков. В петък сутринта дрогиран шофьор блъснал жена два пъти, докато маневрирал с джипа си. 24-годишният водач е избягал от мястото на инцидента, но по-късно е задържан от полицията.

Свидетели на случката разкриха, че шофьорът е добре познат в града. Той е задържан след опит да избяга от мястото на инцидента. Пробата за алкохол и наркотици е отчела употреба на амфетамин и кокаин. Мъжът е бил в неадекватно състояние при задържането му. Установено е, че има няколко криминални регистрации за притежание на наркотици и за кражби, предава Нова тв.

Инцидентът се е случил на платена зона за паркиране в града. Пострадалата жена е била служителка на „Паркинги и гаражи”. Откарана е в столичната болница „Св.Анна” с множество травми. Тя е на апаратно дишане, предстоят й много животоспасяващи операции.

„Всички сме в шок от случилото се.Една от служителки дойде и разказа, че нейна колежка е пострадала при пътен инцидент. Отидохме на място, линейката също дойде много бързо. Очевидци споделиха, че шофьорът е минал два пъти през нея. Все още нямаме официални данни какво точно се е случило”, обясни Ивелина Вангелова – секретар на общината в Самоков. Тя е пряк ръководител на пострадалата жена.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене