1833 души са се записали в ЮЗУ след първо класиране

юзу

1833 души са се записали в ЮЗУ „Н. Рилски” след обявяването на първо класиране на новоприетите студенти в университета. Днес бяха обявени резултатите и от второ класиране.
От утре до 21 юли 2014г., включително, всички приети на второ класиране студенти могат да се запишат в университета. През уикенда новоприетите студенти могат да се записват от 09.00 до 15.00 часа в първи корпус, информираха от ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски”.
Трето класиране в университета се очаква да излезе на 22 юли, а 4-о на 26 юли.
Междувременно от висшето училище обявиха допълнителен прием на документи за свободни места за обучение държавна поръчка. Документи се подават от днес в Центъра за приемане на кандидатстудентски документи Учебен корпус № 1.
За кандидатите, които нямат положени съответните конкурсни изпити или нямат оценка от ДЗИ в дипломата за средно образование, изпити ще се проведат на 13 септември. Практически изпити за специалностите от областта на изкуствата, специалности Физическо възпитание и спорт и Педагогика на музикалното изкуство пък са насрочени за 30 август 2014 год. Таксата за явяване за един изпит е 25.00 лв.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене