Кирил Тодоров: На който алкохола не му понася да си стои вкъщи!

Кирил Тодоров нашумя, преди около месец и половина при меле в благоевградското заведение, където работеше като охрана. Той беше нападнат и зверски пребит от компания пияни клиенти.

Kircho

Представи се на читателите на Топ Преса
– Роден съм в Благоевград на 18 февруари 1982 година. Завърших средно “мениджмънт и информатика”. От много малък съм запален по спорта, когато станах на петнадесет години започнах да тренирам Шотокан (Шотокан е стил в карате с основател Гичин Фунакоши. „Шото“ е псевдонимът, с който Гичин Фунакоши подписва литературните си произведения. Шотокан се е наричала залата, която отваря врати през 1936, в която тренират неговите ученици. „Кан“ означава клуб, група, дом или школа на японски)
Но след две години инструктора замина за Англия и аз спрях да ходя на тренировки. Но се захванах с фитнес, който и до ден днешен не съм спрял.
Имах мечти и се стремях към резултати, които исках да постигна. Мой голям идол беше Любо – “Лежанката” известният фитнес инструктор в НСА. Гонех неговите рекорди и успях да ги постигна след много труд и тренировки в залата.
При лично тегло от 95 кг успях да вдигна на лежанка 200 кг, клек – 210, тяга също 210. Но направих една малка контузия, натоварих много китката си и си дадох една година почивка. И през това време не скучаех, захванах се с Полицейско – Жиу-Житцу, което все още използвам по време на работата си.

Какво си работил преди да станеш охранител?
– След завършването си през 2000 година започнах работа, която не ми беше присърце и поради тази причина бързо се ориентирах към търговията и така изкарах 5 години, като собственик и управител на фирма. Но си ме влечеше работата Полицаи или Охрана. След идването на кризата в България леко по леко бизнесът ми започна да фалира и се оринтирах към охранителната дейност и започнах да работя, като охрана в Дискотека “Брилянтин” в курортния град Банско. Задържах се з години на позицията си в Банско и се преместих в любимият ми град Благоевград. Продължих със същата професия, като съм работил в почти всички заведения в Благоевград.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене