ВМРО обяви тревога: Лесбо, гей, би, транс сексуални лица се събират в Благоевград!

В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация (лесбо- гей- би- транс сексуални лица), такъв сигнал изпратиха до кмета на общината Атанас Камбитов от ВМРО Благоевград. Ето какво пишат войводите:

Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т. н. „ЛГБТ“.

ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.

Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази анти обществена инициатива е в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

В следствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.

В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани.

С уважение:

Атанас Стоянов – зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в 44-о Народно събрание

Станимир Радулов – Председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД Благоевград

Диана Мейс/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене