Невероятна коледна елха украси фоайето на гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“, което отново показа, че новаторският дух живее истински в него.

То е част от цялостната украса на най-старото средно училище в района, която всички в него направиха в навечерието на едни от най-желаните дни в годината

Определено в класните стаи и по коридорите можеха да се видят много и различни хрумвания, сред които особено внимание привлече коледната елха, изградена от книги. Те са на любими автори на учениците, а идеята за нея е дадена от директора Елка Божикова, а нейното практическо изпълнение бе с дейното участие на учениците от клуба на младите художници, ръководен от учителя Ивайло Костадинов. Веднага след поставянето ѝ до настоящия момент, това е едно от любимите места на ученици и учители, които се снимат пред нея за спомен в любимото училище и пред едно нестандартно хрумване.

За избора на различното коледно дърво са били подложени на разглеждане няколко варианта пред специалната комисия по коледната украса в ПМГ „Яне Сандански“. На нея се падна нелеката задача да определи и най-добре украсения кабинет, дело на всеки клас. Крайният резултат ще бъде оповестен до броени часове лично от директора на елитното училище, която ще разкрие и наградата за спечелилите съревнованието в Гимназията за 2017.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене