Ето какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена

Овен
За вас продължават да бъдат актуални темите с партньорствата – и личните, и работните. Ще успеете да постигнете баланс в тях, като следвате разума си и установите хармония. Времето е благоприятно да разгърнете енергията си, но и да отделите време за любими занимания.

Телец
Очертават се много добри перспективи да подобрите взаимоотношенията си и да израснете в тях, но само ако работите за това целенасочено и добиете яснота за посоката, по която искате да се движите. Даденият период ще бъде заситен с емоции и трудно ще пазите спокойствието си, но това не е лошо.

Близнаци
Подбирайте по-внимателно думите си, когато комуникирате с човека до вас. Уместно е да се съобразявате с това, което изричате, за да не останете грешно разбрани. Съществува риск да нараните половинката, така че внимавайте. Бъдете любвеобилни и си мерете приказките.

Рак
През дадения период се очертава да проявявате голяма активност по тамета за любовта. Ако сте се посветили на творчески проекти, ще имате успех. Времето е подходящо да проведете важен разговор, ако е назряла такава необходимост. Подбирайте добре думите си.

Лъв
През дадения период бихте могли да проявите активност по отношение на творчески и спортни проекти, както и при изпълнението на обичайните си ангажименти. Избягвайте да драматизирате и не проявявайте стремеж да властвате. Към края на седмицата можете да предприемете пътуване и да се отдадете на отдих.

Дева
През идните дни ще регистрирате активност в две направления. От една страна са възможни нови контакти, а от друга – ще обърнете внимание на отношенията с хората в дома си. Времето е подходящо да водите разговори, ако има такава необходимост. Здравните ви проблеми ще отшумят.

Везни
През дадения период за вас се очертава активност най-вече по темите, свързани с финанси и здраве – ситуацията ще бъде благоприятна. Активизация ще имате и при контакти с близки и познати. За вас доброто разположение на духа е от изключително значение, така че работете в тази насока.

Скорпион
Идните 7 дни ще бъдат благодатни за представителите на знака – пред вас ще се открият най-разнообразни възможности в различни сфери. Дошло е времето да разкриете съкровени тайни, но внимавайте да не попаднете в плен на твърде силни чувства, които да ви поставят в емоционална зависимост.

Стрелец
Предстои 7-дневен период, през който ще общувате повече, ще имате срещи, ще осъществявате нови контакти и пътувания. Особено благоприятна ще е ситуацията в приятелското ви обкръжение и в екипа, с който работите. Ако сте изнервени, разхождайте се по-дълго сред природата.

Козирог
Даденият период ще бъде много успешен за професионалната ви реализация и за кариерата, която градите. Моментът е подходящ за постигане на разбирателство с колагите, както и за вземане на важни решения, свързани с работния процес. Стремете се да получавате повече, отколкото вече имате.

Водолей
За вас настъпва благоприятен период по отношение на пътуванията, обучението и в работата. Идват 7 дни, в които ще бъдете в хармония със себе си. В любовните си отношения обаче трябва да бъдете по-смели и да действате. Вземете инициативата в свои ръце.

Риби
За вас даденият период дава големи възможности – както да освободите това, което вече не ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности в професионалната сфера. Времето е подходящо за духовни практики и умения, за които вие по принцип имате усет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене