Асим Адемов: Болшевишката революция е най-голямата морална катастрофа за човечеството

Така наречената “революция“ от 1917 година е може би най-голямата морална катастрофа в историята на човечеството. Всички, които сме живели в общество, създадено от този трагичен социален експеримент, знаем и помним каква беше неговата същина. Беше ни отнета свободата, правото да изговаряме на глас мислите си. Ние  бяхме принудени да живеем в безвремие.

Това каза в пленарната зала в Страсбург евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той участва в дебата „Наследството от тоталитарната Болшевишка революция през 1917 г.“, който се проведе по време на пленарната сесия на Европейския парламент.

“Моята родна страна България беше една от държавите, които пострадаха много от това зло. Няма как да забравим например, че последователите на болшевизма – българските комунисти, извършиха един от най-зловещите атентати в историята на човечеството – взривиха църквата „Света Неделя“ в София”, припомни Адемов.

Той коментира, че пораженията в съзнанието на хората е най-добре да се лекуват с образование и интелект, защото ЕС е инструмент за решаване на проблемите без насилие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене