Ами сега? Чалгаджийка забърка благоевградчанина Димитър Бербатов в интрига: Пуска ми палави SMS-и!

Най-горещата и изненадваща светска клюка свърза Галена и Димитър Бербатов!

Благоевградският футболист винаги е бил даван за пример като моногамен и любящ мъж и баща.

Приписвали са му сравнително малко авантюри, а за никоя от тях няма категорични доказателства. Видимо за всички той остава верен на своята красива Елена.

Фолк певицата Галена, обаче, се опитва да събори този имидж на примерен мъж, който Бербатов гради с години.

Наскоро Мама Ураган се била похвалила пред свои дружки, че е заливана от неприлични съобщения. Всички са с доста пикантно съдържание и завършват по един и същи начин – с инициалите DB.

Именно така се подписва футболистът. Не е ясно кога точно Бербатов се е уредил с номера на фолк звездата. Най-вероятно запознанството им е станало по време на летния му престой в България.

Митко не е от заклетите чалгаджии сред футболистите, но от време на време му се случва да излиза по такива места със свои приятели. Сигурно в някоя от тези вечери е зърнал как Галена се раздава по сцената и е решил, че трябва да си пробва късмета. Не се уточнява кога точно е започнал да праща съобщенията и дали вече е сложил край на телефонния тормоз.

На фона на тези действия от негова страна, певицата отвсякъде порязала мераците му. Тя не спирала да обяснява пред близки и познати как Митко много я искал, но тя била вярна само на своя мъж. И двете твърдения могат да се поставят под сериозна въпросителна, пише hotarena.net.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене