Топ Преса пита областният лидер на ПП ГЕРБ – Благоевград: Уважаема г-жо Савеклиева, ще поискате ли оставката на лидера на ПП ГЕРБ – Белица след като „Господари на ефира“ го уличиха в злоупотреби?

От Силвия СТОЯНОВА

За ПП ГЕРБ не трябва лошо да се пише и да се говори… ама какво да правим ние меди­ите, когато видно ня­кои пред­ставители на партия­та вършат пълни глу­пости и се гаврят с нейното име?! Бол­ното е, че когато медиите се опитваме да прочистим уп­равляващите от „алчна сган“, самата сган реве до небеса­та, че, видите ли, медията атакува партията… Напротив. В подобни действия медията показва, че се грижи повече за една партия, отколкото нейния облас­тен координа­тор. Подобен е случаят с лидера на ПП ГЕРБ – Бели­ца, Иван Стой­чев, чието его не позволява да му се пра­ви критика и винаги щом е критикуван, звъни на об­ластният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград, гос­пожа Даниела Савекли­ева, и се прави на жертва и прави жертва партията. Този номер е минавал, чисто – признат грях не е грях. Интересно ми е сега какво ще предприе­ме госпожа Савеклиева, след като предаването „Господари на ефира“ изобличи Стой­чев в извършени злоу­потреби? По традиция ли ще чака реакцията на големите началници или ще се вземе в ръце да поиска оставката на лидера от Белица? Щото спо­ред нас от Топ Преса в ГЕРБ е време всеки да си върши работата, а да не чака Бо­рисов или Цветанов да се намесят. Срамно е партия с лидер с безупречен световен авторитет да бъде срамена от селски тарикати, чиято цел видимо не е възходът на партията, а това жена им да работи някъде на властова позиция, да лапат пари от схеми и да се чувстват недо­сегаеми… Когато е на власт, и не само, една партия трябва да залага на чисти и неопет­нени имена, не на побойници, циници и дребни селски ду­шици… Време е областният координатор да спре да пие кафе с PR-ите си и да запо­чне да работи както трябва. Истинският екип се прави не само ко­гато се усми­хвахме по­бедоносно в зала „Арена Армеец“, а ко­гато се реже гнилото, за да живее тя­лото. Ето ние от Топ Пре­са за пореден път заявява­ме, че управлението на ПП ГЕРБ в Белица е гнило и не­професионално, облечено в корист и феодализъм от един посредствен човек. Са­веклиева, вземете скалпела, докато е време, в противен случай ставате съучастник.

PS.: Абе, нали Стойчев щеше да дава пресконференция, на която да докаже, че „Господа­ри на ефира“ неоснователно го разследват? Да не е забравил? Ние му напомняме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене