Най-големите страхове във връзката според зодията

Романтиката може да ни вдъхнови, да укрепи нашите ценности и да ни промени към по-добро, но също така и да разкрие нашите несигурности. Можем да научим много неща за себе си, когато се влюбим, а това, от което се страхуваме във връзката, говори много за нас. През повечето време може дори да не осъзнаваме този страх и че той ни пречи.

Ако знаем нрава на всеки зодиакален знак, това може да разкрие начина, по който различните представители се справят със страха, както и онова, което крием дори от самите себе си.

Кои са най-големите ни страхове във връзката според зодията? Когато ги научим, можем да се справим с проблема или да помогнем на близките ни да направят това.

Овен – уязвимостта

Родените под този знак са новаторите в зодиака, които щастливо проправят пътя си сами. Началото на нова връзка ги принуждава да настъпят спирачките и да допуснат някой друг в своя малък свят. Отварянето към хората първоначално кара представителите на тази зодия да се чувстват неестествено.

Те обичат да са сами и само да мислят за себе си, затова може да отнеме известно време, докато свикнат с присъствието на друг човек в ежедневието им.

Тайният страх на представителите на тази зодия във връзката е излагането на истинското си и неподправено сърце. Изглеждат твърди, но се нуждаят от нежност.

Телец – несигурност

Никога не бива да бъдем неясни или нестабилни с Телците. Те трябва да знаят какво е мястото им до нас, защото това им дава увереността, от която така се нуждаят.

Представителите на тази зодия искат да знаят дали става дума за забежка, приятелство с облаги или дълбока моногамна връзка. Последното нещо, което искат, е да бъдат в неведение.

Близнаци – привързаността

Те са въздушен знак и отказът им да бъдат вързани е съвсем естествен. Техният страх е да развият зависимост към някой друг – това е голяма отговорност и много очаквания.

Отнема много време и размисли на Близнаците, докато почувстват сигурност с някого. Те се страхуват от тишината и привързаността във връзката и не обичат да бъдат ограничавани.

Рак – да бъдат неоценени

Големият страх на представителите на тази зодия в отношенията е да вложат сърцето и душата си, а отсреща да се сблъскат с безразличие или неблагодарност. Те се влюбват по-трудно, а когато това се случи, могат да бъдат много мили или задушаващи.

Те се нуждаят от партньор, който цени усилията им и ги кара да се чувстват специални.

Лъв – да бъдат засенчени

Лъвовете са страхотни в отношенията с любимия, но големият им страх е партньорът им да не ги засенчи. Те много обичат да са влюбени, просто не искат да променят начина, по който изразяват себе си. Родените под този знак смятат, че истинската любов е достатъчно силна, за да обхване две уникални личности.

Дева – да са недостатъчни

Техният може би не толкова скрит страх във връзката е тя да се измерва с очаквания. Като знак на дълг и смирение, Девите приемат връзката сериозно и искат да бъдат най-добрият възможен партньор.

Високите очаквания, които възлагат на самите себе си обаче може да объркат партньора им, тъй като Девите са доста добра партия. Склонността им към перфекционизъм изостря комплекса им за малоценност.

Везни – Да бъдат истински

Везните са чудесни при неангажиращите разговори, в които се усмихват приветливо, без да разкриват много за себе си. Когато са в сериозната връзка обаче, в някакъв момент трябва да покажат всички свои страни – дори и неприятните.

Страхът на Везните е да имат някой, който да познава истинската им същност. Не им харесва мисълта, че друг вижда негативните им черти – те винаги искат да изглеждат спокойни. Щом разберат обаче, че истинската любов не съди, преодоляват тези свои притеснения.

Скорпион – да бъдат прекалено щастливи

За никого не е тайната страха на Скорпионите от предателство, но скритият им страх звучи невероятно – да бъдат щастливи. Те живеят живота си така, сякаш всяко преживяване е на живот и смърт.

До такава степен са свикнали на възходи и падения, че когато най-накрая имат щастливи отношения, не знаят какво да правят. Те се страхуват, че е прекалено хубаво, за да е истина. Дори поведението им може да стане параноично и разрушително.

Стрелец – да са скучни или отегчени

Това са големите страхове във връзката на родените под този знак. Те не искат едно и също сиво ежедневие, искат страст и приключения всеки ден.

Стрелците невинаги имат желание за сериозни взаимоотношения, защото не искат някой друг да забави живота им.

Козирог – да ги направят на глупаци

Козирозите са горделиви хора, които се интересуват как ги възприема обществото. Големият им страх е да не бъдат предени от партньора им и някой да разбере. Това ги представя като слаби хора или жертви. Козирозите искат сами да изживеят болката си.

Когато избират партньор, представителите на тази зодия инвестират време, пари и сърце. Ако някой се възползва от това, те се чувстват като глупаци.

Водолей – да бъдат обикновени

Последното нещо, което Водолеите искат, е да бъдат сред „нормалните“ двойки. Те не се интересуват от абитуриентския бал или пръстени. Да ги поканим на среща по време на концерт, да ги целунем веднага, след като видим падаща звезда или да намерим екзотичен местен ресторант, който се превърне в „нашето“ място.

Водолеите искат тяхната връзка да бъде напълно автентична.

Риби – да ги използват

Рибите са един от най-любвеобилните и толерантни знаци, а това има своите добри и лоши страни. Рибите са много любезни души и винаги искат да помогнат. Затова във връзката те с право се страхуват от хората, които искат да ги използват.

Родените под този знак винаги ще предлагат помощ и подкрепа на партньора си, но от него зависи по какъв начин ще отговорят на любовта им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене