Резултати: Минситър Радев, е запознат със скандала „Фамилия Гейт“ в ОД на МВР – Благоевград! „Не било морално!“.

„Министър Валентин Радев е запознат със случая около фамилните назначения в ОД на МВР – Благоевград. Предстои проверка. Становището на министерството е, че въпреки спазените разпоредби случаите и много съмнителен. Не изглежда морално…“ това е само част от отговора получен на нашата поща от Пресцентъра на МВР – София по случай скандала гръмнал от страниците на вестник Благоевградска ВЕСТ, свързан с шефа на охранителите в ОД на МВР – Благоевград.  Вестникът разкри че небезизвестният бивш шофьор в ДАП-а на Благоевград и бивш портиер – Жоро Кьосев е съдействал за назначаването на половината своя рода в дирекцията. Същият е познат като изключително близък приятел на благоевградския бизнесмен Киро Стойчев, известен повече с прозвището „Киро дека бичи трупи“, и според информация на вестник Благоевградска ВЕСТ, кариерата на Кьосев се дължи на неговата финансова благословия. Преди време Кьосев стана известен с факта, че арестува журналисти , щото публикували, видите ли, скандални видеа, популярен е със своето песнопойство и че прави хубаво вино. Именно последните му умения са най – полезни за старта му в кариерата, и за това да нареди семейството си на работа в МВР.

Като начало Кьосев наредил дъщеря си Розалина Кьосева като дознател в 1 РУП-Благоевград, другата му дъщеря Цветелина Георгиева ( по мъж) е в отдел „Миграция“ към ОД на МВР – Благоевград, за нейното назначение по проверка на наши репортери е интересно това, че обявата за конкурса била качена в петък, при това само за няколко минути и после е свалена. Зетят на Кьосев – Благой Георгиев и мъж на Цветелина – е пожарникар в Благоевград, назначен по давлението на дядо си, сватото на Кьосев и баща на Благой пожарникаря – Венци Георгиев – Мазнев е оръжейник в ОД на МВР – Благоевград.

Племенникът на Кьосев и дете на сестра му Васил Барутчиев е патрулен полицай в Сандански, назначен също с благословията на Кьосев. Е те ти прилична Фамилия, уважаеми читатели на вестник Благоевградска ВЕСТ. Уверени сме, че сега ако все пак се намери някой да направи проверка , ще се намерят и букви , точки и запетайки в закона, които да оправдаят действията на милото семейство. Но ние от новия безплатен вестник на Югозападна България искаме да поставим случая на обществен процес. Честно ли е? Делян Добрев пасти да яде“…

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД ТОЗИ ПЕТЪК!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене