Васил Туджаров ще пропусне предстоящото дерби между “орлетата” и “Оборище” Панагюрище

Пирин-Благоевград

Полузащитникът на ОФК “Пирин” Благоевград Васил Туджаров ще пропусне предстоящото дерби между “орлетата” и “Оборище” Панагюрище – първи и втори в Югозападната “В” група. Новината потвърди пред E79news наставникът на отбора от Благоевград Йордан Самоковлийски. Туджаров се превърна в основна фигура за “Пирин” в средата на терена, а получи травмата си при разгромната победа над “Спортист” Своге с 13:0. В отбора засега няма други контузени, а няма и наказани футболисти.

Днес преди обяд възпитаниците на Йордан Самоковлийски направиха тренировка на стадион “Христо Ботев”.

“Предстоящият мач с “Оборище” е една прекрасна възможност за нас, не само да спечелим победа, а и отново да покажем, че сме най-добрия отбор в групата и мястото ни не е тук”, коментира Йордан Самоковлийски.

Двубоят бе изтеглен за петък, заради великденските празници и ще се играе от 16:00 часа на благоевградския стадион “Христо Ботев”. Главен съдия на мача ще бъде елитния рефер Калин Людмилов. Бившият футболист на “Марек” се утвърди в последните години сред водещите рефери в “А” група. През този сезона съдийската комисия на няколко пъти поверява завързаните мачове във “В” групата на рефери от групата на майсторите. Цената на билетите за дербито между “Пирин” и “Оборище” остава непроменена – 2 лв.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене