Безстопанствени животни причиниха катастрофа по пътя Разлог-Симитли в прохода Предел

Безстопанствено пуснати животни на главен път II-19 Симитли – Разлог, в района на прохода Предел, предизвикаха поредното ПТП
Лек автомобил, пътуващ по шосето, се е ударил във внезапно изскочило на пътя теле. За щастие пътният инцидент този път се е разминал без пострадали, но със сериозни материални щети по автомобила.

Автомобилът е пътувал по посока Разлог – Симитли и се е движел с около 50 км./ч. Почти на най-високата точка  на пътното платно пред колата  внезапно изскочило теле, информира.
55-годишният водач на автомобила, дори нямал време да реагира и блъснал животното. В резултат на удара предницата на колата е със сериозни материални щети – смачкан преден капак, изпочупени фарове и броня.
Шофьорът не е пострадал, но животното, станало причина за катастрофата е умряло. След подаване на сигнала мястото на инцидента е посетено от служители към РУ-Разлог, които съставили протокол и снели показанията на потърпевшия, така и от служители на Областно пътно управление. От там заявиха, че собственикът на животното е в процес на установяване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене