ХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ

ОВЕН
За Овните сряда е от благоприятните дни през седмицата. Ще трябва така да разпределите времето си, че да успеете да свършите и домашната си работа, която днес е много важна за вас. Ангажиментът ще

направи мнозина нетърпеливи на работното място и ще повиши раздразнителността, а при някои и възможността за грешки.

ТЕЛЕЦ
Съобразителни сте днес, действията ви ще се характеризират с точност и предварителна обмисленост. Изразен е стремежът ви към равновесие на работното място. Сряда е важен ден за контактите и те няма да липсват. Вероятно повечето от вас ще предпочетат общуването да стане в домашна обстановка.

БЛИЗНАЦИ
При вас сряда обикновено е тежка. Днешната не прави изключение от това правило и за по-големия процент от Близнаци ще бъде мъчителна. Повишена е нервността ви и опитите да се освободите от напрежението ще останат безплодни. Трудност ще имате и при намерението да осъществите контакти.

РАК
За Раците сряда е напрегната, но вие започвате с ускорено темпо, като на моменти ще бъдете дори агресивни. Вашата активност днес е най-доброто средство за постигане на успех и можете да бъдете напълно сигурни, че ще смогнете да реализирате стремежите си.

ЛЪВ
Късметът няма да ви обърне гръб в сряда. На работното място денят ще премине спокойно и ведро. Мнозина ще насочат усилията си към срещи, разговори и делови задачи, които в много от случаите ще се увенчаят с неочаквано положителни резултати. Дори ако при някои успехът не е категоричен – не се отчайвайте, той няма да закъснее.

ДЕВА
Бъдете кротки и спокойни днес, защото вашият шанс е променлив. Оставете на заден план професионалните проблеми и не правете никакъв опит да разрешавате нещо в тази насока, колкото и незначително да изглежда. Всички подробни действия сега са прибързани. Предстои ви промяна в службата, а в бизнеса – партньорска промяна.

ВЕЗНИ
Днес някои от вас са смутени и ще търсят начин да си обяснят нещата, които напоследък стават около тях. Много вероятно е да се доберете до истината, която ще ви разгневи. Но едва ли си струва да отделяте от времето си, за да изяснявате случая. Сряда е успешна за вашите срещи и делови ангажименти, насочете се към тях.

СКОРПИОН
Възможностите на Скорпионите също са добри в сряда, особено във финансовата област. Договори, плащания, сделки, делови контакти и т.н. ще бъдат основното ви занимание днес. Плодотворни контакти с влиятелни хора няма да липсват в програмата на мнозина. Служебният ден ще премине както обикновено.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е превъзходно време за Стрелците. Без да се притеснявате от каквото и да било, бъдете убедени, че сега възможностите ви са изключителни. Изпълнявайте стриктно служебните си ангажименти и няма да имате неприятности. Най-голям успех можете да постигнете при евентуални преговори за нова работа и ако имате намерение да сключите договор за допълнителна дейност.

КОЗИРОГ
За представителите на Козирог сряда е спокойна и въпреки че в професионално отношение не всичко е наред, едва ли ще влезете в конфликти с колеги или пък ще имате неудобства от друг характер. Днес ще имате случай да получите важна информация за отношението на някои от околните в службата към вас. Прекалено сте мнителни към колегите си, не давайте ухо за всяка информация. Професионалният ден за мнозина е активен и ползотворен, успехите ще ви следват един след друг.

ВОДОЛЕЙ
С неособено добро настроение сте днес, но ще поддържате оптимално хармонични отношения с околните. Постарайте се да изгладите всички съществуващи до момента противоречия с хората, с които сте в контакт, защото утре ще бъде трудно да поправите отношенията си с когото и да било. Навлизате в труден период, в който ще ви бъде необходима всяка помощ.

РИБИ
Благоприятна е сряда за вас и ако сте активни, можете да реализирате намеренията си. Денят е особено спорен за контакти с хора, на чиято помощ се надявате. Най-резултатен ще бъде той за онези, които търсят работа. Сега вашият шанс е огромен. Бизнесмените трябва да избягват конфронтациите със своите партньори и съдружници и бъдете безкомпромиси. Голям е шансът на безработните да бъдат наети някъде на работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене