Истинска истерия за новата книга с издател Веселин Стаменов

Бившият висш офицер Любомир Симеонов, който излежава 20-годишна присъда за убийството на банкерката от Булбанк в Бургас Павлинка Йовчева, написа книга със заглавие „Размисли от килията“, в която описва цялата истина, за това което му се случи.

„Като убих банкерката, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето. Получих облекчение.“ Това заяви пред нашия колега Веселин Стаменов от затворническото общежитие „Кремиковци“ един от най-известните му обитатели – Любомир Симеонов. 61-годишният мъж излежава 20-годишна присъда за убийството на банкерката от Булбанк в Бургас Павлинка Йовчева. Книгата от един месец е на пазара и прави истински фурор от интерес. Издателят и наш колега Веселин Стаменов сподели специално за вестник „Градът“:

„Горд съм, че сложих името си пред тази офицерска изповед. Както сам признава Любо, той е убиец, но също така заявява, че системата го е направила такъв. Време е да се огледаме и да прочетем тези редове, защото вярвам, че те ще са полезни за нас като общество, с надежда да се справим с пороците на днешния свят“, заяви Стаменов специално за вестник Градът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене