Светлана Василева: Не си лягайте спокойно, не си отдъхвайте, защото Аз съм тук!

Ден след погребението на майка си Иванка Лалева, Светлана Василева написа в личният си профил във facebook:

Тя беше огън жена, Ваня-воеводката, мъжко момиче, верен приятел,силен човек, боец на истината, почтен и честен колега,канара, велика, медийна кралица,Генералът в журналистиката и още и още…
Това написахте Вие, приятели в съболезнованията си, които изказахте за Ваня Лалева. Хиляди сте, от няколко континента, телефонът ми също прегря, когато исках да се скрия , да се свия и да плача ! За всичко това Благодаря, благодаря ,че ми помогнахте да изпратя Ваня!
Защото аз загубих не просто Мама, аз загубих най-добрия си приятел!
Вие, които я познавахте, знаехте, че тя води битка с рака 13 години битка.
Накрая не просто болестта я победи, не, не,не, уби я лекарското безразличие и безхаберие, накрая я победи човешката лошотия!
В българската онкология, когато почине пациент, роднините и придружителите на другите болни, знаете ли как изразяват мъката си, прегръщат се с усмивка и казват: – Спаси се!
Та така и мама, спаси се! Там в българската онкология всички си стават роднини по диагноза, без значение кой си и какъв си!
Но за това друг път ще напиша подробно!
Благодаря, че обичахте Ваня, а на онези, които им е олекнало от нейната смърт и празнуваха,само искам да добавя:- Не си лягайте спокойно , не си отдъхвайте, защото Аз съм тук!!!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене