Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”

ОбС шефът на Дупница Ивайло Константинов се подписа под ноу-хау на проф. Попов за 73 млрд. долара

Председателят на Общинския съвет в Дупница Ивайло Константинов подкрепи идеята на професора от БАН Божидар Попов и се подписа под икономическа програма за преодоляване на кризата.

320 роми лапаха пържоли в ресторант „Мура“ на Боровец, за депутата Бат’ Сали имаше сьомга с хайвер, ракия се лееше на корем

320 роми лапаха пържолки на Банго Васил в ресторанта на хотел „Мура” в Боровец. Празникът бе организиран от самоковския депутат от ДПС Александър Методиев-Сали.

8 души в битка за шефове на три училища в Пиринско, 5-има от кандидатите напъват за Професионалната гимназия по текстил и облекло в Благоевград

8 души влизат в битка за директорски постове на три училища в Пиринско.

Мераклиите за ръководните длъжности се явиха вчера на конкурс в сградата на Междуучилищния център за трудово-политехническо обучение в града.

Зам.-кметът по финанси Христо Батев чукна на излизане от София служебния автомобил на шефа си инж. Вельо Илиев

Дясната ръка на кмета на Петрич Христо Батев чукна предната броня на служебния автомобил на инж. Вельо Илиев. Пътният инцидент стана на връщане от делова среща на Батев в столицата. В района на Владая колата поднесла и се завъртяла лошо, като бронята закачила пътната настилка, която била заледена, призна пред в. ”Вяра” Батев. Той бе паркирал на служебния паркинг колата, която стана причина за оживени коментари.

Падна и окупацията на ЮЗУ-Благоевград, водачката на протестите Мариела Монева: Вече сме разединени и няма смисъл да седим в залата

Окупацията на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград падна и зала 501 бе освободена. Неколцината студенти,  които я бяха окупирали, заявиха, че са били твърдо против окупацията да се сваля до изпълнение на исканията им, но се съобразяват с общото мнение и свалят окупацията.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене