ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Трио CARAMEL стават мотористки

Момичетата от трио Caramel представиха най-новия си проект Mr. Lover днес в ефира на Фен ТВ.  Както във всеки проект, така и тук изпълнителките от каталога на Ара Мюзик показват различните лица на всяка жена. Във видеоклипа карамелките преминават от сладки девойки, през кокетки и изискани дами, за да стигнат до бунтарки и лоши момичета, заобиколени от мотори и димки.

„Песента е много различна от това, което сме правили досега. С екипа ни от Ара Мюзик решихме да покажем, че сме смели и не се ограничаваме в диапазона на музиката, която правим.“ – коментират карамелките.

За стайлинга на момичетата от трио Caramel се погрижи Радина Енчева. Тя е автор на банските и бижутата, които Карина, Никол и Ивайла носят. Мотористите във видеото пък са членове на Sofia Riders.

„Момчетата дойдоха специално заради клипа ни и караха от София до Пловдив. По пътя даже ги наваля и дъжд, но не се оплакваха изобщо. Бяха железни!“ – споделя през смях Карина.

Клипът е заснет в Alchemist Residence VonGoldenburg, намиращ се в непосредствена близост до гр. Пловдив. Специално участие във видеото взимат три чистокръвни породисти померана – Арабела, Грациела и Флорина, които въпреки горещото време се справят страхотно с ролите си.

Можете да гледате Mr. Lover в официалните канали на Фен ТВ в You Tube и Vbox7.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене