ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: ДОАН – „Ти ли беше“

ДОАН: Жанрът има нужда от нови лица

Доан е готов да покорява музикалните класации. След няколкогодишно прекъсване той представи днес в ефира на Фен ТВ дебютната си песен „Ти ли беше“ като част от семейството на Диапазон Рекърдс.

Певецът, който прави ударно завръщане на музикалната сцена, е категоричен, че жанрът има нужда от нови лица. По думите му в поп-фолка има жажда за мъже изпълнители, които да залагат на по-лирични и музикантски проекти.

„Преди да взема решението отново да се занимавам с музика дълго време мислих какъв имидж трябва да налагам. С продуцента ми Ненчо Касъмов също имахме обсъждания и бяхме единодушни – аз не мога да избягам от себе си. Моят глас е лиричен, с лирични песни започна и кариерата ми, така че съм решен да залагам на такъв тип проекти. Мисля, че в момента музиката има нужда точно от това – мелодични и музикантски песни.“ – коментира Доан.

„Ти ли беше“ е дълго подготвян проект. Изпълнителят от ефира на Фен ТВ и екипът му от Диапозн Рекърдс изпипват всеки детайл – от първоначалната идея на песента, през записа на парчето до мастерирането. Видеото е заснето за два дни, като външните кадри са се забавили с повече от седмица, тъй като времето е било непостоянно и е имало много валежи.

Искам хората да слушат музиката ми повече, отколкото да гледат видеоклипа. Затова с Ненчо Касъмов решихме видеото да е изчистено и в него да има повече емоция, отколкото ефекти.“ – категоричен е Доан. И допълва, че е много доволен от крайния резултат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене