За това се говори в Благоевград! Рокади по върховете на ГЕРБ! Областният управител Бисер Михайлов ще смени Йордан Андонов като общински лидер

Областният управител Бисер Михайлов ще е новият общински лидер на ПП ГЕРБ в Благоевград, това се шушука упорито в средите на партията в областния център. На предстоящо събрание на местната структура, Михайлов ще бъде номиниран, за да заеме мястото на досегашния общински председател Йордан Андонов.

Структурата в Благоевград има нужда от ново ръководство, твърдят гербери. Бисер Михайлов бе кандидат за депутат и работи изключително активно за партията, са коментарите в Благоевград.

Досегашният лидер Йордан Андонов бе начело на структурата от самото и създаване, на последните избори обаче изненадващо той не бе включен в кандидат-депутатската листа и се обиди жестоко. Въпреки това той организира благоевградската структура и резултатът и на изборите не бе никак лош. Защо са се нагледали и на Андонов е неясно, не е ясно също така, дали пък той не се отказва доброволно от поста си. Това ще разберем след изборното събрание на партията в Благоевград скоро, тъй като в момента никой от представителите на ГЕРБ не иска да коментира предстоящата смяна.

Петя Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене