Топ Преса с официална декларация: Да се направи регистър на побойниците и склонните към физически конфликти в Гоце Делчев!

Тази сутрин почина един абсолютно невинен човек. Иван Шущарков от град Гоце Делчев плати с живота си, заради комплексите, егото и зависимостите на един млад убиец… Защо трябваше да се случи това? Това ли е България – европейската държава 21 век, когато хора гинат по улиците за това, че на един комплексар света му е крив. Моментално сега този трябва да бъде задържан и пратен за дълго в затвора, там да му мерят бицепсите, там да му покажат мъжество… Щото иначе сме застрашени всички! Никой не е застрахован….

но:

Може ли това нещо да се прекрати? Могат ли да се вземат превантивни мерки, да се спасят още човешки животи застрашени от мутренските тъпотии и лайнарщина? МОГАТ отговаряме ние от информационна агенция www.toppresa.com! Как да стане това? Много лесно – просто като общество да се обединим и да поискаме от институциите превенция срещу подобни действия. Всички регистрирани бабаити и местни тарикати, които са регистрирани в полицията за нанасяне на леки, средни и тежки телесни повреди, всички които показват лъжливото си мъжество като заплашват с бой и саморазправа да бъдат заведени в отделен регистър –   ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНИ ХОРА. Върху егото им, върху поведението им ежедневно да се работи. Да се наблюдават и следят. Знаем ги всички. Тези който се правят ербапи по дискотеки/ сред тях има и полицаи/, тези които ходят по града с „два таралежа под мишница“, тези които гледат страшно зад тъмните си очила… Да им покажем, че като общество сме по силни. Молим ви да споделите тази наша инициатива като споделите статията на стената си във фейсбук или просто изразите мнение в коментарите. Нека се види от много хора и да задължим институциите да работят. Всички знаете за кои лайнари говорим, време е да ги назовем и да им направим превенция да не пребият или убият някого на улицата. Можем да го направим. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене