Елена от Miki Group: Благоевград е уникален, а кметът Камбитов е много готин!

Така както ви обещахме в миналият брой, започваме представянето на група Miki Group. Те са млади, талантливи и готини… събраха хиляди фенове за няколко дни. Пеят на няколко езика, свирят на няколко инструмента, заради големият интерес към бандата ще представим членовете един по един. Започваме със  солистка на Miki Group – Елена

 

Eлена, представи се на нашите читатели…

– Здравейте читатели на най-готиният вестник в Югозапада. Казвам се Елена Ганчева Ганева и съм от град Русе.  Основното си образование завърших в хореографска паралелка, средното ми е “Стопанско управление”.

Кога започна да се занимаваш с музика?

– В детската градина… но съм се занимавала и с танци не само с музика. 12 години съм играла народни танци, в ансамбъл “Кукери”  град  Русе, там пеех и народно.

Защо напусна ансамбъла?

– Защото ми предложиха работа, като певица в популярна кръчма. Но не спрях с танците, продължих и на двете места. Обаче исках да се развивам, като певица повече. После започнах да пея в пияно бар.

Какъв стил, джаз?

– По скоро естрада. Само че те искаха да го направят тип софийски бар, започва естрада, а по-късно чалга и се стига до кючеците по масите…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене