Наше момиче спечели авторитетна награда в Малта

Успехът дойде от столицата на Малта – Валета, се състоя седмото издание на фестивала „Euro Stars“

Събитието събра 102 млади таланти от 16 страни – всички те, заслужили участието си в „Euro Star“ с достойни изяви и награди в други подобни конкурси, и получили покана от директора на фестивала.

В конкурсната програма Мария Гогушева от „Сгушена звездица“ – Петрич  участва като състезател във възрастовата група на 16-17-годишните певци. Със завладяващото си емоционално изпълнение на песента “Undo” от репертоара на шведската изпълнителка Сана Нилсен (Евровизия 2014), Мария спечели възхищението на журито и публиката, и заслужи своята първа награда.

При връчването на наградите по време на гала концерта, освен специално изработената призова статуетка, Мария получи и покана от директора на румънската асоциация Music for Kids за участие в големия финал на VIII Международен фестивал „Music for Kids“, който ще се проведе в Яш (Румъния), през август 2017 г.

За Мария първата награда в Малта е второ поред голямо отличие от началото на 2017 г. С първа награда завърши и участието й в VIII Международен конкурс „Путь к звёздам“, който се проведе от 1 до 5 март в Санкт Петербург (Русия).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене