Феновете на „Пирин“ поискаха оставката на старши треньора

Това се случи след злополучния край на двубоя „Пирин“(Разлог) и „Беласица“

Петричани надделяха с 0:4 над своите домакини и ги приземиха след добрата им серия в Югозападната Трета лига. Успехът дойде с два гола на Запро Динев, и по един на Владимир Кабранов и Кристиян Стоилов Първото попадение в срещата отбеляза отлично играещият в този мач от десния фланг на петричкия тим Запро Динев. В 15-та минута той навлезе в наказателното поле, преодоля левия защитник на домакините и вратаря за 0:1. Резултатът бе удвоен от Владимир Кабранов в 45-та минута от дузпа, след като Запро Динев бе спънат в наказателното поле на „Пирин“.
През втората част на мача футболистите на „Беласица“ реализираха нови две попадения във вратата на домакините. В 56-та минута при поредна атака на петричкия тим Красимир Шапкаров обстреля с далечен удар вратаря на „Пирин“ Тихомир Добрев, който изби топката, и стоящият наблизо Запро Динев направи резултата класически – 0:3. Последния си гол в срещата гостите отбелязаха в 83-та минута, след като резервата Кристиян Стоилов сам срещу вратаря на домакините и го простреля за 0:4.
За разлика от домакинския си мач в изминалата събота в Коларово, завършил със загуба с 1:2 от „Ботев“ – Ихтиман, в мача си в Разлог „Бела“ показа променено лице. Оказа се, че направените размествания в отбора дадоха своя положителен резултат. Голям ден имаше и младият футболист Запро Динев, който, освен че отбеляза две красиви попадения, спечели и дузпа, която също бе превърната в гол. Втори домакински мач треньорският щаб няма обяснение за загубите, които се получиха на градския стадион срещу „Марек“ и сега срещу „Беласица“. Заради поражението обаче от трибуните се чуха гласове за оставка на настоящия треньор Христо Джоджов, което обаче е твърде прибързано с оглед на факта, че отборът в крайна сметка реализира добра серия и успя да се отдели от зоната на изпадащите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене