Даниела Савеклиева: Тазгодишната инициатива „Да пуснем корени в България“ на МГЕРБ – Благоевград е посветена на 11-тата поредна победа на партията

Тазгодишната инициатива „Да пуснем корени в България“ на МГЕРБ – Благоевград е посветена на 11-тата поредна победа на партията. Това каза за Агенция „Фокус“ Даниела Савеклива , ГЕРБ по повод инициативата на младежката структура на партията в Благоевград „Да пуснем корени в България”.
„Вече 9 години МГЕРБ – Благоевград провеждат тази инициативата, която първоначално беше само областна. Към днешна дата в нея се включват и младежи от съседни области – София, Перник, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали. Смея да твърдя, че това е една от най-мащабните инициативи на МГЕРБ в цялата страна“, обясни Савеклиева.
„Тазгодишната инициатива „Да пуснем корени в България“ на МГЕРБ – Благоевград е посветена на 11-тата поредна победа на ПП ГЕРБ. Днес ще посадим 11 дръвчета в местността Рупите, където вече се образува млада гора, благодарение на инициативата“, каза още тя.
По случай Цветница, Савеклиева заяви, че от няколко години на инициативата присъства и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, който днес празнува имен ден. „За нас това е огромна чест и признание за най-младата организация в страната. Областната структура на ГЕРБ в Благоевград има най-много младежи, които стават все повече“, допълни тя.
„На всички празнуващи днес искам да пожелая преди всичко здраве и късмет, да вярват в себе си, да преследват мечтите си и да бъдат успешни““, каза още Даниела Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене