Кметът на Белица Радослав Ревански и общинските служители зацветиха градския парк и алеи

Кметът на Белица Радослав Ревански поде почин за озеленяване, зацветяване, и създаване на истинска пролетна атмосфера в центъра на Белица. Градоначалникът бе първият, който се включи в организираното от самия него пролетно почистване и засаждане на градински цветя, в алеите в градската градина, в парковите зони, и градини. Жители и гости на Белица видяха  още една черта на кметът в грижата за своят град.

С много желание, и водени от мотива да създадат настроение за предстоящите Великденски празници, и украсят още повече градските зелени площи, в инициативата се включиха и всички служители на община Белица. Всички експерти, администратори и др. смениха за малко деловата атмосфера на кабинети и работни бюра, и засадиха цветя, почистиха паркове, създавайки неповторимо настроение и приятни глеки с това, което сътвориха.

Белица се променя всеки ден. Става по-чист, по-приветлив град, а в навечерието  на празниците, и много по-цветен. Чудесно място за отдих, привлекателно за гостите, и по-приятно за живот на неговите жители.

pirininfo.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене