Дора Милева: Животното ми каза, че ще ме преследват и на луната! В ЦСКА са много глупави!

Синдикът на фалиралия ЦСКА Дора Милева разкри някои пиукантни подробности за скандала на стадион „Българска армия“ вчера

Тя твърди, че е била заплашвана от фен на „червените“ в присъствието на Гриша Ганчев. Днес разкри името на въпросния фен – Росен Петров-Животното. „И на Луната да направиш търга, пак ще те последваме“, казал й той.

„В понеделник ще дам показания и ще разкажа всичко. Не ме е страх от никого. Ще кажа цялата истина. Не може да оставяме хора от криминалния контингент да си правят каквото искат. Това трябва да престане.

Вчера бях заплашвана през цялото време. Росен Петров, известен като Животното, не спря да ми оказва натиск. Каза ми: „И на Луната да направиш търга, пак ще те последваме“. В един момент излезе от стаята, но после се върна и продължи със словесната атака. Повиках полицията, но той не се притесни и продължи и пред тях да ме заплашва. После си тръгнах.

Все още не мога да разбера какво искаха от мен. Как да проведа търг, след като виждам, че желаещи да участват в него не са допуснати? Просто нямам думи. Но да ви кажа – от ЦСКА са много глупави. Можеха много умело да ме използват. Ако бяха пуснали представителите на другия отбор да влязат в 13:59 часа, аз нямаше как да приема офертата преди 14:00. И какво щеше да стане – допуснати са на търга навреме, но не са подали оферта до края на срока. Така щях да съм с вързани ръце.

Независимо дали ще ми бъде приета или не оставката, търгът няма да се забави с месеци, каквито информации се появиха по-рано. Наддаването ще се проведе. Друг е въпросът къде. Вариантите са два – стадион „Българска армия“ и адресът на назначения синдик“, каза Дора Милева пред Блиц.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене