Депутатът от БСП Николай Бошкилов: Благодаря ви за доверието, съграждани и приятели!

Ден след голямата предизборна битка новият депутат от БСП Николай Бошкилов изпрати искрено писмо с благодарност към всички, които са подкрепили партията и него лично. Вижте

Скъпи съграждани,
Скъпи приятели,

От името на Българската социалистическа партия в област Благоевград искам да благодаря на всеки един от вас, който е дал гласа си за ПРОМЯНАТА и за доброто на България. Благодаря ви от сърце, защото вие направихте правилния избор. Благодаря ви, че подкрепихте нашите кандидати за народни представители! Благодаря ви, че ни се доверихте!

Заедно с вас постигнахме един страхотен резултат – 36 029.

Скъпи приятели, това е само началото на промяната. Съдбата на родината ни и на Благоевградски регион е в наши ръце и тя зависи от всеки един от нас, от всеки наш глас.

Искам да благодаря лично на всеки един, който даде гласа си преференциално за мен. Благодаря ви, че повярвахте в мен и ми гласувахте нужното доверие да бъда ваш представител в 44-тото Народното събрание. Няма да ви разочаровам, ще се боря за България, ще се боря най- вече за Благоевград. Няма да ви предам, защото ще направя всичко възможно вашият глас да бъде чут.
Благодаря ви от сърце!

С уважение и почит,
Николай Бошкилов
Председател на БСП в област Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене