Пребиха общинския съветник Росен Стоянов от Петрич! Положението му е тежко

Неизвестни биха жестоко с палки петричкия съветник Росен Стоянов

На свечеряване той бил причакан от двама маскирани мъже с качулки пред спортната зала „Арена Петрич“. В този момент той карал детето си на тренировки по футбол. Биячите го нападнали и го били, няколко от ударите са в областта на главата.

Стоянов е транспортиран в хирургично отделение на петричката болница. Направени са му необходимите прегледи. В болничната стая при него бяха кметът на общината Димитър Бръчков и негови колеги съветници. Очаква се становището на лекарите за състоянието на Стоянов.

Състоянието на бития Стоянов е стабилизирано, той е контактен, но лекарите продължават да следят за евентуални усложнения. В момента не допускат никого при него, още повече оперативни работници заради усложненото му състояние на амнезия, настъпила в следствие на многобройните удари в главата, където са били съсредоточени нападателите му.

Полицията работи по няколко версии. Вече плъзнаха много из улиците на „града на кестените“, които определено варират от абсолютна фантастика до напълно реални. Най-много се тиражират две:

Едната от тях според слуховете е парично задължение, което не било върнато.

Другото, тиражирано в Петрич е свързано с „тънката част“ и „изясняване“ на отношения с дама.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене