Най-драматичните 90 минути през уикенда с Livestream и Топ Коефициенти от efbet

В последно време никой не очакваше да има каквато и да е драма в европейските шампионати. От седмици се знаят шампионите на Англия, Италия, Испания и Франция, а едва ли бяха мнозина, които очакваха в Германия да се стигне до някаква изненада. Байерн Мюнхен обаче продължи срива си след уволнението на Юлиан Нагелсман и 90 минути преди края на шампионата, баварците са в ролята на аутсайдер за спечелването на титлата.

В Първа Бундеслига се очертават фантастични 90 минути в съботния следобед, тъй като не са ясни шампионът, всички участници в европейските клубни турнири, както и вторият сигурен, изпадащ в долния ешелон. И всичките 10 мача, които ще решат съдбата на крайното класиране в Германия, могат да бъдат проследени чрез „Livestream“ услугата на платформата за онлайн спортни залози efbet.

Кой ще спечели титлата – Борусия (Дортмунд) или Байерн Мюнхен? 

След като допусна обрат у дома в последния кръг, Байерн вече изостава на 2 точки от „жълто-черните“, които са със 70 точки. Логично, момчетата на Един Терзич са огромен фаворит да вземат титлата в последния кръг, след като са домакини на Майнц 05.

efbet дава 1.19* коефициент за домакините на „Сигнал Идуна Парк“, които са в серия от 11 поредни победи във всички турнири у дома. Равенството е оценено на 9.20*, а победа на Майнц – 14.00*! Трябва да се отбележи, че гостуващата селекция не се бори за нищо в двубоя, но в същото време има победа, равенство и загуба в последните си 3 гостувания в Дортмунд.

Байерн е гост на Кьолн, като е в серия от 8 победи на гости на този съперник. Баварците са с коефициент от 1.34* да спечели мача, а победата е задължителна, ако Томас Тухел има дори капка надежда, че няма да изпусне и третия трофей, за който се бореше в последните 2 месеца.

Ако завършат с равен брой точки, головата разлика ще определи кой ще е шампион (предимството категорично е за Байерн).

Кой ще играе в Шампионска лига – Унион или Фрайбург? 

Съботата е изключително важен ден за два отбора, които никой не очакваше да види толкова високо в класирането – Унион Берлин и Фрайбург. Двата тима са с равен брой точки (59), но столичният клуб е на 4-то място заради по-добрата си голова разлика (4 допуснати попадения по-малко).

Задачата на Унион в последния кръг изглежда по-лесна, излизайки като фаворит (1.46*) у дома срещу Вердер Бремен, където играе Илия Груев. Фрайбург пък има тежка задача, като е в ролята на аутсайдер (2.85*) в гостуването си на Айнтрахт във Франкфурт. Домакините имат теоретичен шанс да се доберат до място в Европа, така че има и за какво да играят.

Ако завършат с равен брой точки, головата разлика ще определи кой ще е №4 в класирането (в момента предимството е за Унион).

Кои отбори ще спечелят в битката за оцеляване? 

Шалке (31 точки) в момента се намира на 17-то място и е в зоната на изпадащите, докато Бохум (32) е на 16-та позиция, която праща отборът, завършил там, на бараж срещу тим от Втора Бундеслига. И двата отбора са с ужасно слаба голова разлика и трябва да разчитат на грешки на отборите пред тях, за да продължат да се надяват на оцеляване. Застрашени са Щутгарт (32), Аугсбург (34) и, поне на теория, Хофенхайм (35 точки). Ето и кои са мачовете в последния кръг на тези отбори с Топ Коефициентите от efbet:

  • РБ Лайпциг – Шалке 04: 1 – 1.65*; Х – 4.85*; 2 – 4.70*
  • Бохум – Байер Леверкузен: 1 – 3.35*; Х – 4.10*; 2 – 2.10*
  • Щутгарт – Хофенхайм: 1 – 1.60*; Х – 4.80*; 2 – 5.25*
  • Борусия (М) – Аугсбург: 1 – 2.30*; Х – 3.90*; 2 – 3.00*

Всички мачове от Бундеслигата – На Живо в efbet 

Всички мачове от последния кръг, както беше през целия сезон досега, могат да бъдат гледани На Живо в платформата на efbet. Компанията предлага “Livestream” за десетки първенства и турнири на потребителите, които имат мин. 0,01 ст. в игралната си сметка.

Потребителите могат да прехвърлят от мач на мач или да гледат едновременно няколко двубоя в различни табове. По този начин може да се следи цялата интрига в Германия – независимо дали става въпрос за шампионския дуел, или за битката за оцеляване.

Отговорна игра 

Спортните залози и казино игрите са част от игралната индустрия, към която трябва да се гледа само като на средство за забавление. Хазартът не може и не трябва да бъде използван като източник на допълнителни или основни приходи.

Не забавяйте, че участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция „Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

 

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене