Зов за помощ: Да помогнем на Слави!

Да помогнем на Слави

Това е нашето шестгодишно слънчице Слави, с диагноза Аутизъм (Генерализирано разстройство на развитието) и днес ние родителите му, със сълзи на очи, Ви молим да му помогнете, да бъде отново любопитното, весело и приказливо дете, което имахме.

От три години се борим със състоянието на Слави и се опитваме да го подобрим с различни специалисти – лекари, логопеди, психолози, с различни лечения със скъпи лекарства. Всичко това доведе до минимални подобрения на състоянието му, напълно недостатъчно за нормалното му развитие. От будно и любознателно дете, проходило, изговаряше думи, спря и се затвори в себе си. След поставяне на последната ваксина нашия Слави, не се обръща на име, спря да говори, спря зрителния контакт, каквото и да му говорим, той не реагира. Храни се само с помощ, и то само с определени неща. Трудно е да се обслужва сам, има проблеми със съня и е хиперактивен.
За подобряване на състоянието на Слави, ще помогне вливане на стволови клетки в клиника в Мексико Dream Body Clinic, терапии в барокамера и хелиране. За да започнем лечение с терапии и нужните вливки от стволови клетки са ни необходими 80 000 евро.

Трябва да се направят 4 – 5 вливания през 6 месеца, между вливките трябва да се провеждат ежемесечни терапии в барокамера и хелиране в Италия при доктор Антонуччи. Като допълнително трябва да приема различни медикаменти и добавки. Тези процедури имат 91% успеваемост. За максимално подобрение на състоянието на Слави, това лечение трябва да започне възможно най-скоро. Напредъкът ще е бавен, но ако не го направим, освен че няма да се подобрява състоянието си, то ще се влошава.
Ще ви опишем подробно сумите по терапиите, които са необходими. Допълнително ще прилагаме всички документи за направени разходи, резултати от изследвания. Ще опишем какво представляват вливанията, колко често трябва да се правят и какъв резултат дават.

Дарителска сметка на Слави
ИВАНКА СЛАВЧЕВА СОКОЛОВА /майка/
BG81 BPBI 7938 4062 4307 01
BIC: BPBIBGSF

За съжаление, такива молби се виждат все по-често, но дойде ред и ние да споделим и потърсим помощ от добри и съпричастни хора, защото сумата е непосилна за нашето семейство и това ни е единствения шанс.

Живота ни се превърна в борба, а като оръжие имаме само надежда. Надежда, че детето ни може да каже „мамо“, да го разбираме какви са нуждите му, боли ли го, гладен ли е. Той да разбира нас като му говорим, като му кажем „Обичаме те“. Да има приятели, да играе, да бъде ученик и да открива света около него, а не да го гледа през прозореца на някоя болница.

Благодарим предварително, на всички които биха ни помогнали! МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене