В създаването на песента "Невидимите хора", освен Георги и Джемби, участват певицата Бояна Карпатова и китаристът Иван Христов.

„Ничия земя“ в Делчево! Песента за Невидимите хора! Историята която трогна България!

Това е историята на Жоро и Панчо. Родени в град Гоце Делчев но живеят в село Делчево. Приказка за саможертвата и добротата. За особения поглед с добро към живота. Филмът на предаването „Ничия земя“, който вчера трогна цяла България. 

„STUDIO 65“ е проект, в който участват Георги Витанов и Стоян Джамбазов -Джемби. Повод за създаването на проекта е песента „Невидимите хора“, посветена на брата на Георги – Панчо, и на всички хора с увреждания, чието съществуване и функция в обществото не е много добре разбрана от повечето хора! „Студио 65“ имат създадени още няколко песни, които скоро ще бъдат представени… За контакт: jorro_iv@abv.bg В създаването на песента „Невидимите хора“, освен Георги и Джемби, участват певицата Бояна Карпатова и китаристът Иван Христов. Песента е записана в студиото на Джемби, а микс и мастеринг е направен в студиото URBAN HOUSE, собственост на фондацията „Музика за България“. Видеото е дело на „Сафет студио“, като са използвани оригинални снимки на фотографа Анна Йончева, която е създател на проекта „Различните деца на България“ (differentchildrens.com), както и на кампанията „Да Играем Заедно“, и на други инициативи в подкрепа на децата с увреждания. Хората, чийто снимки са показани във видеото са както следва: Тошко, Филип, Снежана, Ники, Мите, Мартина, Йорданка, Ивета, Екатерина, Виляна, Денис, Дарио, Виктория, Веско, Веси, Ванюша, Валери, Ванеса, Анди, Самил, Пресиян, Теа, Мишо, Йордан, Зара, Христофор, Божидар, Бирсен, Теодоро, Дани, Кристияна, Румяна, Алекс и Панчо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене